HELUZ Family 2in1 sbírá ocenění v Čechách i na Slovensku

09.05.2012 13:53

 

Cihla s integrovanou izolací HELUZ Family 50 2in1 získala ocenění GRAND PRIX na veletrhu FOR HABITAT v Praze a také Zlatou plaketu na veletrhu CONECO v Bratislavě. Tím se zařadila mezi nejúspěšnější produkty společnosti HELUZ cihlářský průmysl v.o.s.

Broušené cihly s integrovanou tepelnou izolací HELUZ Family 2in1 jsou hlavním lákadlem na většině veletrhů, kde je společnost HELUZ prezentuje, již od léta 2011, kdy je uvedla na trh. Tyto cihelné bloky získaly významná ocenění již na několika veletrzích, oceněny byly i Českou stavební akademií Zlatou cenou v soutěži Stavební výrobek – technologie roku. Uznání poroty si získávají hlavně díky nejlepším tepelněizolačním parametrům na trhu umožňujícím realizaci zděných nízkoenergetických a pasivních domů bez dalšího zateplení.

Základem produktu je cihelný blok HELUZ Family 50 se dvěma sty svislých dutin, které jsou vyplněny expandovaným polystyrenem, čímž došlo ke zvýšení tepelněizolačních vlastností výrobku o 40 %. Výsledkem jsou cihelné bloky HELUZ Family 50 2in1, které splňují požadavky na materiál pro obvodové zdivo domů s téměř nulovou spotřebou energie. Polystyren je v dutinách cihel pevně fixovaný a při úpravách velikosti bloku či vyřezávání otvorů pro elektroinstalace zůstává uvnitř. Od podzimu 2011 se tyto cihelné bloky vyrábějí i pro zdivo šířky 44 a 38 cm.

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode